20200820 2107070 A7301820Afgelopen donderdagavond werd de eerste ronde van het HMI toernooi gespeeld op het complex van Purmersteijn. De mannen van Lars Keppel moesten hiervoor aantreden tegen zatderdag eerste klasser Monnickendam. Op het andere veld werd de Beemster "derby" gespeeld. ZOB vs Beemster. Purmersteijn had het moeilijk in de eerste helft tegen Monnickendam en ging rusten met een 0-2 stand. Na de rust stond er een ander team in het veld en werd de achterstand omgezet in een 4-2 overwinning waarbij het laatste doelpunt van grote schoonheid was. Doelpunten maker was rechtsback Sonny Punt die de keeper van Monnickendam met een lob verschalkte (helaas geen foto). Klik hier of op de foto voor de foto reportage.